II. Hód-Futófesztivál

Hódmezővásárhely
2016. április 24.

2940 napja volt a verseny

Versenyinformációk 1.

Az információkat pontokba szedtük, így könnyebben áttekinthetitek a legfontosabb részleteket.
Póló

  • A verseny pólója lime színű, elején a 2016-os Hód-Futófesztivál emblémájával. Látványterv itt!
  • A nevezetteknek járó pólókon felül további darabok rendelhetők az alábbi űrlapon április 10-ig, ahol a fizetési és átvételi információk szintén megtalálhatók: http://goo.gl/forms/gGtwXvlfzZ

Nevezés

  • Az utolsó nevezési határidő április 10. vasárnap éjfél.
  • A nevezési díjaknak legkésőbb április 11. 18:00-ig be kell érkeznie készpénzben vagy az egyesület bankszámlájára. Ezután a kifizetetlen nevezéseket töröljük!
  • Korlátozott számban a versenyiroda nyitva tartási idejében is lesz lehetőség nevezésre, de pólót, különösen a megfelelő méretben nem tudunk garantálni!
  • Nevezés lemondására már nincs mód, nevezés átadása a versenyiroda nyitva tartási idejében lehetséges 500Ft pótdíj ellenében.

Versenyiroda, rajtszám és chip átvétel

  • A versenyiroda nyitva tartása bekerült a versenykiírásba. Kérjük a vásárhelyi versenyzőket, hogy a vasárnap reggeli torlódás elkerülése érkdeében a csütörtöki, pénteki és szombati napok valamilyikén vegyék át a rajtcsomagjukat!

Önkéntesek

  • Még körülbelül 30 fő jelentkezését várjuk, az űrlap a létszám beteltekor vagy legkésőbb április 10-én zárul:

Támogatók
Köszönjük támogatóinknak a segítséget, nélkülük a verseny nem jöhetne létre! Szolgáltatások, kedvezmények:

  • Podiart: ingyenes számítógépes talpvizsgálat, jelentkezés itt: http://podiart.hu/ii-hod-futofesztival/
  • Hód-Fürdő Kft: rajtszám felmutatásával diákárú belépő váltható a Török Sándor Strandfürdő és Gyarmati Dezső Sportuszodába

Jelentkezz önkéntesnek!

Nem indulsz a versenyen, de szeretnél részese lenni Hódmezővásárhely egyik legnagyobb szabadidősport eseményének? Jelentkezz önkéntes rendezői csapatunkba az alábbi űrlap kitöltésével:
A rendezés a középiskolások 50 órás közösségi szolgálatába beszámítható!

Készpénzes nevezési díj befizetés

A mai naptól a nevezési díj készpénzben befizethető a Drótszamár Kerékpár Szaküzletben (Hódmezővásárhely, Oldalkosár u. 14.). A befizetéshez szükség lesz a nevetekre és a rajtszámotokra. Figyelem! Aki számlát kér, és készpénzben szeretné rendezni a nevezési díjat, mindenképpen írjon előtte e-mailt az info@hodfutofesztival.hu címre, mivel az üzletben csak nyugtát tudnak kiállítani! További információ a nevezési díjakról és befizetésükről a nevezési díjak oldalon található.

Elstartolt a nevezés

Január 25-én este 8-kor megnyílt az online nevezőrendszer, azóta folyamatosan fogadjuk a nevezéseket. Érdemes már most nevezni, hiszen a kedvezményes időszak február 15-én véget ér, addig nem csak a nevezésnek kell megtörténnie, hanem a nevezési díjnak is be kell érkeznie.

Honlap és nevezés

Elindult a verseny honlapja. Elérhető a versenykiírás és a tervezett útvonal. Figyeld a honlapot, hamarosan megnyílik az online nevezőrendszer is!

A verseny a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával valósul meg. Pályázati azonosító: NEA-MA-16-SZ-1136

Arany fokozatú támogatóink

Ezüst fokozatú támogatóink


További támogatóink





Gábor István








Fórum ABC